Povestea noastra

//pintaplast.com/wp-content/uploads/2023/05/policarbonat_poveste.jpg

Povestea Pintaplast

Pintaplast a început cu nimic mai mult decât o viziune și o pasiune.

Pasiunea pentru navigație ne-a dus către ”La Pinta” - cea mai rapidă dintre cele trei caravele din flota lui Christopher Columb atunci când acesta a pornit în prima sa călătorie transatlantică spre descoperirea Lumii Noi în anul 1492.

Viziunea unei lumi noi pentru industria policarbonatului reprezintă PINTAPLAST. Ne-am format pentru a construi ceea ce piața arhitecturală își dorește și are nevoie, astfel, clienții să găsească plăcere în a dezvolta proiecte, a găsi soluții optime, a contribui la colorarea lumii construcțiilor.

Suntem parte a Grupului Hromatka, unul dintre principalele grupuri de distribuție de pe piața europeană a materialelor plastice și specialiști locali de înaltă calificare. Hromatka Group, cu o prezență în 24 de țări, are un portofoliu extins, cu orientare internațională și un nivel ridicat de expertiză tehnică.

Misiunea noastră este schimbarea percepției asupra utilizării policarbonatului prin promovarea detaliată a caracteristicilor și avantajelor multiple pe care acesta le oferă.

Produsele noastre

Produsele distribuite de Pintaplast se evidențiază prin proprietăți excepționale, cum ar fi greutate redusă, izolare termică, protecție UV, transmisie ridicată a luminii, rezistență la impact, rezistență la foc.

Indiferent de tipul de policarbonat, produsele Pintaplast dispun de o caracteristică distinctivă, anume flexibilitatea crescută a policarbonatului, ceea ce îi conferă o multitudine de aplicații speciale, fie că este vorba de policarbonat cu perete multiplu, compact sau ondulat.

Ne dorim să vă oferim nu numai soluții complete, dar și de calitate superioară, indiferent de domeniul în care veți folosi produsele noastre - design, arhitectură, construcții, proiecte personale etc. Din acest motiv, suntem întotdeauna deschiși la orice propunere, mereu gata să găsim cele mai creative soluții, indiferent de provocare.

Împreună putem aduce strălucire proiectului tău!

Alături de noi o să ai parte de un parteneriat, sprijin și consultanță tehnică, exprimarea liberă a ideilor, o echipă profesională ce își îmbunătățește continuu calitatea serviciilor!

//pintaplast.com/wp-content/uploads/2023/04/Multiwall.png//pintaplast.com/wp-content/uploads/2023/04/Solid.jpg

Alături de partenerii noștri am reușit:

counter image

730+

Clienți fericiți

counter image

1000+

idei transformate în proiecte

counter image

15+

ani de creare și dezvoltare

counter image

100%

Calitate garantată

image
image

Soluții cu policarbonat

Suntem foarte încrezători că produsele noastre vor oferi performanțe excelente în ceea ce privește economisirea energiei, comparativ cu multe produse disponibile pe piață. Înțelegem importanța furnizării de informații clare și concise despre produsele noastre, motiv pentru care suntem preocupați în permanență să vă oferim acces facil la taote caracteristicele de performanță ale produselor pe care vi le oferim.

În plus, prin combinarea performanței solare/termice mai bune a materialelor noastre cu niveluri mai ridicate de iluminare naturală difuză, putem obține economii de energie prin reducerea cantității de energie electrică necesare pentru iluminarea clădirilor. În acest sens, ne implicăm activ în evaluarea impactului pe care îl au produsele noastre în diferite medii de construcție, tocmai pentru a găsi cele mai bune soluții și a îmbunătăți performanțele.

De la greutatea ușoară și eficiența energetică ridicată, materialele noastre oferă toate caracteristicile necesare pentru o instalare facilă și o amprentă energetică mai mică pentru proiectele de construcție.

Ai o idee de proiect?

Suntem gata să te ajutăm cu o soluție unică!